AUTOCLASSIC - LLOGUERS COTXES PER A ESDEVENIMENTS I CASAMENTS A GIRONA

Casament Sant Gregori

Casaments al Restaurant Castell de Sant Gregori

AUTOCLASSIC vam iniciar rumb a Girona, per poder formar part del casament celebrat al Castell de Sant Gregori.

El Castell…

El Castell de Sant Gregori està situat al poble de Sant Gregori, a la ciutat de Girona.

Casament a Sant Gregori

És un castell construït al segle XII i està format per un pati central, finestres en forma d’arc i voltes. Tot aquest conjunt fa que sigui un lloc ideal per a realitzar fotografies en un dia tant important com aquest.

Cerimonia a Sant Gregori

Com podem observar, la cerimònia es va celebrar al jardí del Castell. Va ser un moment per emmarcar. Els nuvis estaven magnífics i els convidats van quedar encantats amb tot el que els va oferir el Castell. Tant per la cerimònia en el propi jardí, com el convit a dins d’una de les sales que ofereix el Castell per dins.

Cotxe antic de núvia a Sant Gregori

Aquests nuvis del Castell de Sant Gregori van ser molt originals! Van voler fer una sorpresa als seus convidats i van portar a un grup de castellers que van fer una esplèndida representació.

Cotxe clàssic al casament de Sant Gregori

Els convits del Castell de Sant Gregori sempre ens han impactat molt, celebrar la cerimònia en un jardí és molt original i encara més si hi ha sorpreses.

Cotxes clàssics de casaments Sant Gregori

Marxem de Sant Gregori amb un cel ennuvolat, però el temps s’ha portat estupendament durant la cerimònia perquè aquests nuvis es puguin casar.

AUTOCLASSIC desitja que siguin molt feliços!

Tags: ,