AUTOCLASSIC - LLOGUERS COTXES PER A ESDEVENIMENTS I CASAMENTS A GIRONA

església Sant Llorenç

Casaments a l’Església de Maçanet de la Selva


AUTOCLASSIC
hem anat varies vegades a Maçanet de la Selva per a portar núvies amb els nostres vehicles per a casaments, en aquesta entrada us detallem i mostrem imatges de com queden els nostres vehicles en aquesta església.

En aquesta entrada us ensenyem un casament a Maçanet de la Selva a on vam portar una núvia amb el nostre cotxe Stromberg Limousine.

Clàssic a l'església de Maçanet

L’accés a l’església de Maçanet de la selva es fàcil, es pot entrar per la carretera demanant permís a l’ajuntament perquè la policia local tregui una de les pilones.

Un cop a dintre, estem a la plaça i ens queda la porta principal a l’esquerra, podem aturar-nos just al davant doncs hi ha espai de sobres.

Clàssic esperant nuvis maçanet

 

Com es pot veure a les imatges, el nostre cotxe de casaments va poder fer maniobres sense cap problema doncs al seu voltant, encara que estigui tot ple de bars i locals de restauració, espai n’hi ha de sobres!

Entrada de la Núvia a l’església…

A la següent imatge, veiem una núvia acompanyada dels seu pare a punt d’entrar a l’església, AUTOCLASSIC ens quedem sempre a l’espera i en aquesta església tenim la sort de no fer nosa a la circulació i ens podem quedar allà mateix.

Entrada núvia església de Maçanet

L’església de Sant Llorenç te un aspecte cuidat, al seu interior pot donar cabuda a una quantitat important de convidats.

En la següent imatge veiem la sortida dels nuvis i com son rebuts pels convidats!

Lloguer de cotxes a Maçanet de la Selva

AUTOCLASSIC felicita als nuvis i espera tornar aviat a aquest poble!

Tags: ,

Autoclassic

Casaments amb els nostres cotxes classics i limusines